Grondwerken

Het grondwerk wordt door ons uitgevoerd met eigen materieel en eigen mensen. Wij hebben daarom ook een grote verscheidenheid in materieel om alle grondwerken te kunnen uitvoeren. Het ontgraven en bemalen van bouwputten, het graven van sleuven t.b.v. het riool of grotere infrastructurele projecten zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden waarvoor wij onze hand niet omdraaien.

Sloopwerken

Wij hebben de expertise in huis om de meest uiteenlopende sloopwerken uit te voeren. Of het nu gaat om een kleine renovatie aan een woning of de sloop van een school, wij staan voor u klaar.

Rioolwerkzaamheden

Binnen ons bedrijf hebben wij al vele jaren ervaring met verschillende werkzaamheden welke bij rioolwerk komen kijken. Het aanleggen van een nieuw riool, een aanpassing op een bestaand riool of reparatie/onderhoud van een riool. A Helmer is de partner om deze werkzaamheden te verzorgen.

Bestratingswerkzaamheden

Door gebruik te maken van goed opgeleide en professionele stratenmakers en het juiste materiaal zijn wij in staat om alle soorten straatwerk voor u uit te voeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn; wegverharding, bestrating, herbestrating, reparatie van straatwerk en het uitvoeren van service/onderhoud.

Huur en verhuur van grondverzetmachines

Wij bieden u tevens de mogelijkheid tot het inhuren van grondverzetmachines, altijd inclusief personeel.

Container

Wij beschikken over een ruim assortiment aan containers. U kunt bij ons terecht voor grond, puin, vuil, groen en of houtcontainers. Een combinatie van de hiervoor genoemde containers is uiteraard ook mogelijk. De prijzen voor het huren en plaatsen van een container zijn op aanvraag.